Ladeuze heet je welkom in de Vlaamse Ardennen

Welkom bij Ladeuze

De Vlaamse Ardennen... een streek van prachtige vergezichten, beboste heuvelruggen, kronkelende beekjes en pittoreske dorpskernen. Hier kan u gas terugnemen en genieten van wat natuur en cultuur te bieden hebben. Alles is aanwezig voor een heerlijk dagje uit.

De Vlaamse Ardennen vormen het meest zuidelijke deel van de provincie Oost-Vlaanderen. De regio wordt begrensd door West-Vlaanderen in het Westen, Henegouwen in het zuiden en Vlaams-Brabant in het Oosten.

Restaurant en feestzalen "Ladeuze" bevindt zich vlakbij Etikhove, een deelgemeente van Maarkedal. Dit dorpje vindt zijn oorsprong in een Germaanse nederzetting in de vallei van de Maarkebeek. De naam komt van "Attingohoua" of "hoeve van Atto". De Sint Britiuskerk dateert uit de 15e eeuw.

Contacteer ons
Ladeuze_69.jpg

Ontdek de feestzaal Ladeuze

Bij Ladeuze kan je terecht voor groepsreservaties vanaf 8 personen tot 150 personen. Ladeuze heeft ervaring met ontvangst van zowel kleinere als grotere groepen. Alle nodige accommodatie is hiervoor dan ook voorzien. Zo bieden wij onder meer diverse moduleerbare ruimtes aan, een ruime parking, gratis wifi, geen aparte huur voor de zalen, een riante tuin en een eigen catering. Dit maakt maatwerk mogelijk volledig afgestemd op de groep, de gelegenheid en de wensen.

Voor groepsevents kan je gerust rekenen op de expertise van Ladeuze. Wij slagen er steeds in om van jouw event een succes te maken. Daarom vragen wij onze toekomstige klanten graag even tot bij ons voor een eerste gesprek en rondleiding. Daarin luisteren wij graag naar de wensen om zo tot een goed passend voorstel te komen met een menu op maat van de wensen.

Ladeuze_100.jpg

Hoe kunt u ons bereiken?

  • Neem afrit 8 op de E17 (De Pinte/Gavere/Oudenaarde), dit is de eerste afrit na de verkeerswisselaar (E17/E40).
  • Vervolgens rijdt u rechts de N60 op, richting Oudenaarde. Blijf de N60 voor ongeveer 12 km volgen.
  • U passeert 2 ronde punten vervolgens 3 maal verkeerslichten en ten slotte nog 3 ronde punten. Na het laatste ronde punt slaat u na ongeveer 1km links af in de Schorisseweg richting Etikhove.
  • U rijdt over de spoorweg en slaat na ongeveer 2km links in Ladeuze.
  • Ladeuze feestzalen-restaurant vindt u op de linkerkant in het centrum van Vlaamse Ardennen.
Routebeschrijving
DragSwipe

Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties

Kom je graag bij Ladeuze langs of zit je nog met specifieke vragen? Aarzel niet ons te contacteren. Wij helpen je graag verder en kijken ernaar uit je bij Ladeuze te mogen ontvangen.

Ladeuze is alle dagen open, ook op feestdagen. Enkel op zondagavond zijn wij gesloten.